Tervetuloa D-07:n sivuille
1.3.2016 22:36 Uutiset / D-07

Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa iloiseen joukkoomme!

FC Kapinan E-07 joukkueessa on tällä hetkellä parikymmentä poikapelaajaa ja yksi tyttö, sekä vastikään aloittaneita että jo pidempään harrastaneita. Joukkue treenaa talvikaudella Mäntsälän Lukion ja Riihenmäen koulun salissa ja Järvenpäässä JäPS:in kuplahallissa sekä Auto-Arita Areenalla. Kesäkaudella treenataan vähintään kaksi kertaa viikossa Hepolan koulun kentällä tai Urheilupuiston harkkanurmella.

Pelitapahtumiin pyritään osallistumaan vähintään kerran kuukaudessa. Nollaseiskojen joukkue pyrkii järjestämään myös omia harjoitusottelutapahtumia ja kesällä tehdään yksi pidempi turnausmatka ulkomaille. Talvikaudella osallistumme Keravan Energia talvisarjaan Sipoon Nikkilässä. Kevät- ja syyskaudella 2019 pelataan D12-ikäryhmän (pelimuoto 8v8) piirisarjaa yhdellä joukkueella, kevään tavoite on karsia paikasta P12 Ykköseen. Joukkueen pääasiallinen ulkotreenikenttä on Hepolan koulun tekonurmi.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ville Mukkala. Joukkueenjohtaja Erika Lähteenmäki antaa mielellään lisätietoja joukkueen toiminnasta sekä neuvoo harrastuksen aloittamisessa. Hänet tavoittaa sähköpostilla osoitteesta fckapina07@gmail.com. Uudet pelaajat, niin pojat kuin tytötkin, ovat tervetulleita mukaan!


   
Lisää uutisia
D-07
«  Syyskuu   »
Kategoriat