Tervetuloa D-07:n sivuille
Julkaistu: 01.03.2016 00.00

Tervetuloa D-07:n sivuille

FC Kapinan 06-07 joukkueessa on tällä hetkellä parikymmentä pelaajaa, sekä vastikään aloittaneita että jo pidempään harrastaneita. Joukkue treenaa talvikaudella Mäntsälän Lukion ja Riihenmäen koulun salissa ja Järvenpäässä JäPS:in kuplahallissa sekä Auto-Arita Areenalla. Kesäkaudella treenataan vähintään kaksi kertaa viikossa Hepolan koulun kentällä, Urheilupuiston tekonurmella, keskusnurmella tai harkkanurmella.

Pelitapahtumiin pyritään osallistumaan vähintään kerran kuukaudessa. Joukkue pyrkii järjestämään myös omia harjoitusottelutapahtumia ja kesällä tavoitteena on tehdä yksi pidempi turnausmatka ulkomaille. Talvikaudella osallistumme Keravan Energia talvisarjaan Sipoon Nikkilässä. Kaudella 2020 pelataan 07-ikäryhmän (pelimuoto 8v8) piirisarjaa yhdellä joukkueella sarjatasolla P13 Kolmonen sekä 06-ikäryhmällä 11v11-piirisarjaa sarjatasolla P14 Nelonen. Joukkueen pääasiallinen ulkotreenikenttä on Hepolan koulun tekonurmi.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ville Mukkala. Joukkueenjohtajat Erika Lähteenmäki ja Mari Ketonen antavat mielellään lisätietoja joukkueiden toiminnasta sekä neuvovat harrastuksen aloittamisessa. Heidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta fckapina07@gmail.com. Uudet pelaajat, niin pojat kuin tytötkin, ovat tervetulleita mukaan!

Seuran uusimmat