Tervetuloa C-06/07:n sivuille
1.3.2016 22:36 Uutiset / C-06/07

Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa iloiseen joukkoomme!

FC Kapinan 06-07 joukkueessa on tällä hetkellä parikymmentä pelaajaa, sekä vastikään aloittaneita että jo pidempään harrastaneita. Joukkue treenaa talvikaudella Mäntsälän Lukion ja Riihenmäen koulun salissa ja Järvenpäässä JäPS:in kuplahallissa sekä Auto-Arita Areenalla. Kesäkaudella treenataan vähintään kaksi kertaa viikossa Hepolan koulun kentällä, Urheilupuiston keskusnurmella, tekonurmella, tai harkkanurmella.

Pelitapahtumiin pyritään osallistumaan vähintään kerran kuukaudessa. Joukkue pyrkii järjestämään myös omia harjoitusottelutapahtumia ja kesällä tavoitteena on tehdä yksi pidempi turnausmatka ulkomaille (koronatilanne toki huomioiden). Talvikaudella osallistumme Talvisarjaan sekä pelaamme Futsalia tasolla P14 Ykkönen. Kaudella 2021 pelataan Palloliiton Eteläisen piirin 11v11 -piirisarjaa.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Antti Korhonen. Joukkueenjohtaja Erika Lähteenmäki antaa mielellään lisätietoja joukkueiden toiminnasta sekä neuvoja harrastuksen aloittamiseen. Joukkueenjohdon tavoittaa sähköpostilla osoitteesta fckapina07@gmail.com. Uudet pelaajat, niin pojat kuin tytötkin, ovat tervetulleita mukaan!

PS. Tsekkaa myös Instagram-tilimme fckapina06_07!


   
Lisää uutisia
C-06/07
«  Joulukuu   »
Kategoriat