Edarin tappioton kevätkierros
5.7.2019 9:15 Uutiset / Edustus Miehet

FC Kapinan Edustusjoukkueella tappioton kevätkierros

Miesten 5. divariin täksi kaudeksi noussut FC Kapina on pelannut huiman kevätkauden; sarjanousija johtaa sarjaa 9 pelatun ottelun jälkeen, 8 voittoa, 1 tasapeli, 0 tappiota. Maaliero on hieno 39-6. "Kaikki perustuu kovaan työtekoon ja siihen että tehdään asioita peleissä niin kuin sovitaan" sanoo päävalmentaja Sami Salo.

"Tätä hommaa kun lähdettiin rakentamaan alkuvuodesta niin aloituspalaverissa sanoin ukoille, että tehdään kunnolla tai ei tehdä ollenkaan. Pallo on teillä. Ja täytyy kyllä sanoa, että joukkue otti tästä kopin ja päätti, että OK näytetään tolle äijälle että ollaan tosissaan. Tästä hatun nosto joukkueelle. Olemme joukkueena ymmärtäneet, että jos haluaa jotain, niin sen eteen pitää olla valmis tekemään hommia. Tuloksia ei tule toivomalla tai rahalla vaan yhteisellä tekemisellä ja sitoutumisella. Ollaan oltu kurinalainen ja kärsivällinen joukkue peleissä, tehty sovittuja asioita ja siitä palkintona pelattu hyvä kevät. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että kaikki asiat lähtee harjoituskentältä, jossa on ollut hyvä meininki. Hauskaa on ollut ja naurettu on paljon, mutta silloin kun tehdään jotain harjoitusta, niin se tehdään keskittyneesti ja sata lasissa." Salo jatkaa, kerraten alkukevättä.

Vaikeitakin hetkiä Edarit ovat kokeneet, vaikka sitä ei välttämättä ole tuloksista nähnyt. Kevään ensimmäinen peli Jäppärää vastaan aiheutti ainoan pistemenetyksen, jonka jälkeen meno on ollut vakuuttavaa. "Ok, pelit on mennyt kivasti ja tulosta on tullut, mutta omaa silmää miellyttää ja mieltä lämmittää eniten se, että peli on kehittynyt koko ajan ja ollaan menty eteenpäin. Samoin meillä on nuoria poikia ringissä mukana, jotka on ottanut selviä kehitysaskelia eteenpäin. Unohtamatta kokeneempia pelimiehiä, jotka ovat näyttäneet, että kehittyä voi vanhempikin pelimies, kun on valmis tekemään töitä asioiden eteen. Nyt vaan jäitä hattuun ja työnteko jatkuu, niin hyvä tulee! Tervetuloa kaikille seuraamaan pelejä kentän laidalle." päättää Salo.

Kapina johtaa nyt omaa lohkoaan kuudella pisteellä. Seuraava Edarin peli pelataan vieraissa Jäppärää vastaan torstaina 1.8. Järvelän nurmella klo 18.30 alkaen.


   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat