FC Kapina 07 hakee joukkueelle sponsoreita
6.10.2017 8:08 Artikkelit / E-07

Kiinnostaisiko tukea junioriurheilua?

FC Kapinan nollaseiskoissa jalkapalloa harrastaa parikymmentä reipasta 2007-syntynyttä nuorta poikaa ja tyttöä. Joukkue liikuttaa nuoria, tarjoaa mukavan harrastuksen ja hyviä kavereita. Pyrimme tarjoamaan eväitä niin kilpailulliseen menestykseen kuin harrastejalkapalloonkin. Suuri osa joukkueesta aloitti jalkapallon pelaamisen jo vuonna 2013, ja mukaan on matkan varrella tullut paljon uusia innokkaita harrastajia. Meillä on reilu tekemisen meininki, ja nollatoleranssi kiusaamiseen sekä rasismiin. Meillä Kaikki pelaa!

Mitä me haemme?

Haemme tukijaa toiminnalle, yritystä, yksityishenkilöä tai vaikkapa pienyrittäjää. Tuki voi olla rahallista, tai esimerkiksi varustelahjoitus. Toki myös pitkäaikainen kumppanuus olisi hieno asia, uskomme että se hyödyttää molempia.

Seura tarjoaa hyvät puitteet harrastukselle, kuten säännölliset harjoitusvuorot tekonurmelle sekä sähköiset työkalut seuratoimintaan ja joukkueen yhteydenpitoon. Joukkueen toiminta pyörii tällä hetkellä kuitenkin pitkälti vanhempien maksamalla toimintamaksulla, jolla katetaan turnausilmoittautumiset ja muu pelitoiminta.

Täysipainoiseen harjoitteluun myös talvikaudella tarvitaan vuoroja sisähallissa, jotka vuokraamme yhteistyöseuraltamme Järvenpään Palloseuralta. Valmentajat eivät saa työstään palkkaa, ja joukkueen toimihenkilöt ovat kaikki vapaaehtoisia. Mekin myymme toki välillä mm. pesuaineita ja keksejä kassaa kartuttaaksemme.

Pelaajien iän karttuessa kentän koko kasvaa, ja sen myötä myös turnausmaksut nousevat. Urheiluvaatteet, nappikset ja peliasut maksavat, ja polttoainetta kuluu kun ahkerat vanhemmat "kuljettavat, kannustavat ja kustantavat" junioreita pelireissuilla.

Tällä hetkellä pelaamme kevät- ja syyskaudella Keski-Uudenmaan juniorijalkapallosarja Opel-liigaa ja talvikaudella Sipoon Nikkilässä hallisarjaa kahdella joukkueella. Kaudella 2018-2019 siirrymme pelaamaan Palloliiton piirisarjoja.

Tavoitteenamme on osallistua mahdollisimman moneen turnaukseen, sitä kautta pystymme kehittymään myös kilpailullisesti.

Mitä voimme tarjota?

Tarjoamme vastineeksi tuestasi hyvää paikallista näkyvyyttä - paikan yrityksesi nimelle joukkueen pelipaidassa, sekä linkin joukkueen sivuille! Huomioithan yleisen käytännön, että painatuksen paitaan maksaa sponsori.

Tukesi tuo hyvän mielen junioriurheilijoille, ja hyvät puitteet tarjoavat vankan ponnistusalustan rakkaalle harrastukselle. Me kiitämme luottamuksestasi ja lupaamme yrittää parhaamme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Ota yhteyttä osoitteeseen fckapina07 "ät" gmail.com, niin keskustellaan lisää! :)


   
Lisää uutisia
E-07
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat