Kesäleirin kuulumiset
Julkaistu: 13.06.2016 00.00

Kesäleirin kuulumiset

FC Kapinan kesäleiri oli oikein onnistunut. Noin 40 leiriläistä saivat neljän päivän harjoitukset alle ja perjantaina pelattiin turnaus osallistujien kesken.

2008-2007 syntyneet olivat pienempien ryhmässä ja 2006-2002 syntyneet olivat isommissa. Molemmille ryhmille oli varattu 2,5h aikaa, sisältäen tauot. Eväinä tarjottiin seuran puolesta myslipatukkaa, hedelmiä, keksejä ja pillimehut. Eväät tuntuivat maistuvan hyvin leiriläisille. :)

-Maanantaina teema: harhautukset ja 1vs1-pelaaminen

-Tiistain teema: syötöt ja 2vs1- ja 3vs2-pelaaminen

-Keskiviikon teema: maalinteko, vieraana Robin Saastamoinen (FC Lahti Akatemia)

-Torstain teema: pallonhallinta

-Perjantaina turnaus

Perjantain turnauksessa oli hieno tunnelma ja joukkueet saivat itse päättää omat nimet joukkueelleen. Pelit pelattiin 3vs3-muotoisena, jotta kosketukset palloon ja maalimäärät olisivat huipussaan. Tuloksena olikin runsaasti hienoja harhautuksia, upeita torjuntoja, sekä toinen toistaan maagisempia maaleja!

Turnauksen kaikki pelaajat palkittiin lopuksi jäätelöllä, sekä osa pelaajista palkittiin lisäksi Robin Saastamoisen nimmarilla varustetulla uunituoreella FCK-lippiksellä. Lisäksi ohjaajina toimineet seuran b-juniorit Oskari, Markus ja Juuso palkitsivat myös turnauksen hienoimpien maalien tekijöitä. Iso kiitos b-junnuille ja Robinille panoksestanne! :)

FC Kapina kiittää kaikkia osallistuneita, sekä auttaneita tahoja! Uutta leiriä suunnitellaan jo... ;)

Terveisin, Ville ja Petri

Seuran uusimmat