Futiskerhon kevätkausi päätökseen
FC KapinaJulkaistu: 26.05.2024 09.53

Futiskerhon kevätkausi päätökseen

FC Kapinan futiskerhon kevätkauden neljäs ja viimeinen harjoitus järjestettiin lauantaina 25.5. Kevätkaudelle aurinkoiset ja kesäiset sää todellakin suosivat kerholaisia. Toukokuun viimeisenä lauantaina lämpötilaa oli vähintään riittävät 28 astetta, mistä syystä juomataukoja oli syytä pitää enemmän kuin riittävästi.

Futiskerho pidetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Riihenmäen tekonurmikentällä. Vajaat kolmekymmentä kerholaista ovat treenanneet kahdessa ryhmässä. Pienten (2019-2020 syntyneet) ryhmää ovat vetäneet pitkän pelaajataustan omaavat varhaiskasvattajat Irene ja Juho apunaan A-junnut Jere ja Jeri. Isompien (2018 syntyneet ja tätä vanhemmat) porukkaa ovat treenauttaneet Mikko ja Niklas.

Futiskerho jää kesä-heinäkuuksi kesätauolle, mutta jatkuu taas lauantaina 10.8. Elokuussa on tiedossa keväällä opitun kertaista ja uusia kujeita, toivottavasti myös hienoja aurinkoisia kesäpäiviä. Kuvassa Niklas, Jeri, Jere, Irene ja Juho valmistautumassa futiskerhon kevätkauden päätösharjoitukseen.